top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTessa van der Minne

Hoe serieus neem jij jezelf? Hierbij een reality-check:

Bijgewerkt op: 13 okt. 2022

Nadat ik door een goede vriendin werd getipt op de filmpjes van Eckhart Tolle, en in het bijzonder de Omega sessies, ben ik echt een fan geworden van hem. Hij legt op verschillende manieren uit hoe bewustzijn werkt, wat mij aanspreekt als 'ratio' persoon. Ik kan deze filmpjes blijven kijken want ik haal er altijd weer iets nieuws uit. Ik heb deze uitgekozen omdat hij hier weer zo duidelijk uitlegt, hoe de identiteit zich vormt en ook hoort bij de normale ontwikkeling van de mens. Maar op een gegeven moment is het fijner weer om afstand te nemen van die identiteit en deze niet meer zo serieus te nemen. Hij omschrijft het zo dat het erg herkenbaar is en daarom ook zo grappig.26 weergaven

留言


Post: Blog2 Post
bottom of page