top of page

TEAM-SESSIES

Met Management Drives of DISC software tool

Team-sessies: Tekst
MD piramide_edited.jpg
Team-sessies: Afbeelding

TEAMSESSIE: STARTSESSIE MET TEAMSCAN
2  DAGEN (1 DAG IS NATUURLIJK OOK MOGELIJK)

Op basis van Management Drives of DISC

Dag 1: Elkaar anders leren kennen 

Vanuit de theorie van Management Drives of DISC en aan de hand van oefeningen leren teamleden elkaar op een andere manier kennen. Jullie krijgen inzicht in de individuele profielen en de samenhang en verschillen tussen deze profielen. Met als resultaat: meer begrip van de drijfveren, allergieën en motivaties van jezelf en de ander

Dag 2: Inzicht in het teamprofiel

Deze dag richten we ons op het teamprofiel. We bespreken de uitkomst van de teamscan en ontdekken wat jullie als team drijft, wat de valkuilen en sterktes zijn. Tot slot brengen we de cultuur binnen het team in kaart. Zo leren jullie hoe er nu samengewerkt en wat jullie hierin nog willen verbeteren.


​Resultaat?

  • Praktische tool om jezelf en je omgeving te begrijpen.

  • Versterken van je sterke punten.

  • Vergroten van wederzijds begrip.

  • Ruimte en taal voor het uitspreken van (toekomstige) verwachtingen en behoeftes.

  • Ruimte voor begrip en compassie in tijden van drukte en stress.

  • Identificeren van gedrag dat ontbreekt.

  • Maken van concrete stappen om het team en het individu te ontwikkelen.

TEAMSESSIE: VERDIEPINGSESSIE


Op basis van Management Drives of DISC

In de startsessie hebben de teamleden elkaar beter leren kennen door middel van oefeningen en de Management Drives of DISC-profielen. Ook zijn de teamleden zich bewust geworden van het teamprofiel, de sterke kanten van het team en de valkuilen. 

In deze verdiepingssessie gaan we de nieuwe inzichten omzetten in verandering, om de samenwerking en dus de prestaties van het team verder en blijvend te verbeteren. 


Wat wil iedereen, vanuit zijn eigen Management Drives of DISC-profiel, bijdragen aan de prestaties van het team en zijn ze ook in staat om dat te doen? Dit onderzoeken we door middel van gerichte oefeningen.


Resultaat?

Zo werken jullie aan het verbeteren van de samenwerking, communicatie, conflicthantering, etc.. Het verbeteren van samenwerking betekent direct  een verbetering van de prestaties en de cultuur.

Team-sessies: Pakketten & tarieven

TEAMSESSIE OP MAAT?

Dat kan natuurlijk ook, ik denk graag mee!

Team-sessies: Tekst

MANAGEMENT DRIVES & DISC TOOL

Deze tools, gebaseerd op kleuren, die helpen om gedrag bespreekbaar te maken en zo gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu.


Deze tools zet ik in bij teamontwikkeling, zodat de teamleden zichzelf, de ander en het team als geheel zo leren kennen dat er een andere verbinding ontstaat tussen de teamleden. Dat zorgt voor een groter wederzijds begrip op de momenten dat er spanning op het team staat.

Individuele profielen:

Dankzij deze tool krijgt het team meer inzicht in zichzelf en de ander en zijn de teamleden beter in staat bepaald gedrag te herkennen bij zichzelf en de ander. 


Teamprofiel:  

Daarnaast gebruik ik deze tool ook bij het verbeteren van teamprestaties en geeft het inzicht in het groepsgedrag, sterktes, valkuilen en drijfveren.

Team-sessies: Diensten

HOE DRAAGT EEN MANAGEMENT DRIVES OF  DISC PROFIEL BIJ AAN EEN INNOVATIEVE OMGEVING?

Team-sessies: Tekst
bottom of page