top of page

OVER MIJ

Bij ons thuis was er vroeger veel ruzie. Dat vond ik niet prettig en daardoor heb ik lange tijd een grote behoefte aan harmonie gehad; ik voelde veel spanning als deze in het geding kwam. Dat gevoel ken ik nog steeds, maar ik ervaar het nu anders en ik zie het conflict als een manier om de harmonie te herstellen. Bij mezelf, een ander, in een relatie of in een team.  


Conflict heeft me altijd geboeid. Ik kan een verhaal goed van meerdere kanten bekijken. Er is niet een waarheid. Iedereen bekijkt en ervaart de situatie met zijn eigen (wereld)bril. Hoe bewuster je bent van je eigen bril, hoe beter je de ander ook kan zien en horen.


In de afgelopen 17 jaar zag ik bij de bedrijven waar ik werkte veel miscommunicatie. Onduidelijke afspraken, rolverdelingen en verantwoordelijkheden, onuitgesproken verwachtingen en te 'lieve' feedbackgesprekken (met de beste bedoelingen, overigens). Ook zag ik dat het moeilijke gesprek niet gevoerd werd, wat juiste leidde tot frustraties en onbegrip.


​Mijn missie is dan ook: wederzijds begrip vergroten & ruis op de lijn weghalen. Zodat er echt naar elkaar geluisterd kan worden, de verschillen er mogen zijn en het lastige gesprek gevoerd wordt.

Met als resultaat: een duurzame samenwerking. 

_TOO6325.jpg
Contact: Over mij

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Tel.: +31 (6) 45102208

  • LinkedIn

Bedankt voor de inzending!

Contact: Contact

CERTIFICATEN

vine%202_edited.png
DD.jpg
cvc.png
md2.jpg
header_vier_vragen_1440x360-1-1024x256-1.png
disc-benelux (1).webp
Contact: Teamleden
bottom of page